Wimperserum: wondermiddel of onzin?

Mensen die horen over dit product trekken al snel hun wenkbrauw op.
'Hoe kan een flesje er nu voor zorgen dat de haartjes langer worden?'

Ik dacht er precies hetzelfde over toen ik de tip kreeg om het Super Lash Wimperserum te gebruiken. Eerlijk gezegd had ik daar niets in gezien.

Het wimperserum is per toeval ontstaan.
Onderzoekers produceerden een geneesmiddel voor de oogheelkunde. Tijdens talrijke tests trad er plotseling een ongebruikelijke bijwerking op…
De wimpers groeide flink en nieuwe wimpers ontstonden. De patiënten hadden plotseling enorm lange en volle wimpers. Het geheim van deze werkzame stof werd snel ontdekt. De formule werd overgenomen en verbeterd.
Het serum zorgt ervoor dat de haartjes sterker worden, minder snel uitvallen en daardoor langer door groeien. Ook maakt het de haartjes veel voller.

Veel vrouwen hebben het getest en zijn overtuigd. De eigen natuurlijke wimpers worden voller, krachtiger en donkerder dan ooit! Geen nep wimpers of extensions.

Weken nadat ik de tip had gekregen zag ik resultaten en kon niet geloven dat dit natuurlijke wimpers waren. Ik was overtuigd en kon niet wachten tot ik een flesje in mijn bezit had om het zelf te testen!

Na ontvangst van dit product ben ik dezelfde avond gestart. Na het reinigen van de ogen (en het gezicht) bracht ik een klein beetje aan als een eyeliner, iedere avond opnieuw.
Pas na 1 week dacht ik eraan foto’s te maken. Handig want dan kon ik later zien of het had gewerkt.
Na ongeveer 2 weken voelde ik de haartjes dikker en steviger worden en iets daarna merkte ik dat de haartjes in de ooghoeken steeds langer werden (ze zijn daar vrij kort, dus dat merk je het snelste). Na 5 weken heb ik een nieuwe foto gemaakt en kon niet geloven wat een verschil het was met de VOOR foto. Wauw!
Na deze eerste 5 weken ben ik gaan minderen, 3 keer per week. Met de eerste verpakking heb ik ongeveer 5 maanden gedaan. Nu, meer dan 4 jaar later gebruik ik het product nog 1 a 2 keer per week en ik ben nog steeds heel erg tevreden met het resultaat!

Natuurlijk is het per persoon verschillend hoe snel het product werkt. Je moet het product dan ook heel consequent blijven gebruiken en niet na 2 weken stoppen. Mijn ogen hebben even moeten wennen aan de werkzame stoffen. Het is tenslotte een nieuwe werkstof die de huid niet gewend is. De huid werd iets roder dan normaal, maar na gebruik van een oogcrème was dit snel verdwenen en ik heb er daarna nooit meer last van gehad.

Om risico’s te voorkomen wordt bij zwangerschap, borstvoeding, chemotherapie en minderjarigen afgeraden dit product te gebruiken. Mensen met allergieën wordt geadviseerd de bestanddelen te controleren.

Wanneer je stopt met het toepassen van het Wimperserum past de lengte zich geleidelijk aan tot de oorspronkelijke vorm. Voordeel is dat je dit product nog maar 2 a 3 keer per week hoeft te gebruiken wanneer de haartjes op gewenste lengte zijn.

Wondermiddel ja of nee?
Na zelf onderzoek te hebben gedaan zeg ik JA! Natuurlijk moest ik het eerst zelf testen voor ik het kon geloven, maar het werkt echt! Niet alleen bij mij, maar ook bij heel veel andere dames! Ik ben nog nooit zo blij geweest met mijn wimpers en vind het niet eens erg meer om een dagje zonder mascara boodschappen te doen ;).

Er zijn verschillende wimperserums verkrijgbaar (tot wel €120,-). Waar het prijsverschil in zit weet ik niet, maar ik kan met overtuiging zeggen dat Super Lash doet wat het belooft!

Super Lash Wimperserum is verkrijgbaar voor €49,95 bij A4BEAUTY.

Liefs, Ashley

IMG_6448 x
IMG_2188 x
IMG_4559 x