microneedling

Next level huidverbetering

microneedling

Met de vibrerende naaldjes maken we microkanaaltjes in de huid waardoor werkstoffen (aangepast aan het huidprobleem) optimaal worden opgenomen.
Ook wordt het natuurlijk herstel proces van de huid geprikkeld om zo tot duurzame en structurele huidverbetering te komen.

Deze behandeling kan worden toegepast voor o.a. fijne lijntjes/rimpels, acne, (acne)littekens, pigmentatie, huidverslapping en grove poriën.

Of het gevoelig/pijnlijk is hangt af van je persoonlijke pijngrens.
Tijdens de behandeling kunnen bloedpuntjes ontstaan. Dit is volkomen normaal. De huid wordt goed voorbereid en gedesinfecteerd en er wordt zeer hygiënisch gewerkt.
De huid kan na de behandeling prikkelend en warm aanvoelen en heeft een roze gloed. Na enkele dagen kan de huid wat gaan schilferen.

MICRONEEDLING ERVARINGEN

"Ik ben al een aantal jaren een zeer tevreden klant van Ashley. Ze gaat altijd zorgvuldig te werk, geeft gedegen advies en dat alles in een prettige en ontspannen sfeer. Ik zag de resultaten van de microneedling behandeling die Ashley zelf had ondergaan. Ik was onder de indruk van het resultaat en dus besloot ik een afspraak bij haar te maken. Zoals ik van Ashley gewend ben, nam ze alle tijd om alles rustig uit te leggen en advies te geven. De behandeling zelf is me 100% mee gevallen. Ieder heeft natuurlijk een eigen pijngrens maar ik heb het persoonlijk niet als pijnlijk en zelfs niet als erg irriterend voor mijn huid ervaren. Bovenal ben ik erg tevreden met het resultaat en met de goede service. Ik kom zeker weer terug!"

STÉPHANIE

"Gezien de pigmentvlekken en kleine littekens in mijn gezicht besloten om een microneedling behandeling bij Ashley te boeken. Ze heeft goed geluisterd naar mijn wensen en de behandeling aangepast op mijn huid.
De pijn viel 100% mee! Ook kreeg ik goed advies over de nazorg (de do's en dont's) en passende producten bij mijn huid. Mijn huid straalde na de behandeling en droogheid was een dag later al weg.
Een boost voor mijn gezicht.
Dankjewel Ashley!"

SASKIA

"Na drie microneedling behandelingen kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben. Mijn huidconditie is verbeterd en blijft vooruitgaan.
Goed onderhouden is belangrijk, Ashley geeft super goed advies. Denkt mee, zodat je niet gelijk alle verzorgingsproducten hoeft te veranderen.
Echt een verwennerij voor je huid en jezelf! Een volgende afspraak staat gepland. Bedankt Ashley!"

ELKE